Anasayfa » » Facebook Çalma %50 +%99 Yöntem 2015

Facebook Çalma %50 +%99 Yöntem 2015


Merhaba arkadaşlar, öncelikle bu konuyu kötü amaçla kullanmayın lütfen. İlk olarak çalacağınız kişinin E-Postasını bilmeniz gerekiyor. Yada zevk olsun diye kafanızdan sallayıp birininkini çalabilirsiniz fakat nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz. Bende sevgilinizin, babanızın, eniştenizin neler karıştırdığını öğrenin evet başlıyoruzzz...




Yahoo Yöntemi,

Aslında çok basit bir yöntemdir videoda yaptığım yönteme benziyor. Bir yahoo hesabı açıyoruz ve Facebook kişilerini Yahoo'ya aktarıyoruz artık bir çok kişinin e postasını ordan görüyorsunuz. Kurbanın e postasını kopyalayıp aynı e postadan kaydoluyorsunuz fakat bu yöntemin çalışması için o kişinin 1 yıl e postasına girmemiş olması lazım bu yöntem böyle diğer yönteme geçiyoruz.

Gmail + 15 20 Gb Yöntemi

Eveet, bu yöntem kolay şimdi Yahoo yöntemi başarısız oldu sanırım profosyonel bir şekilde çalmak mı istiyorsunuz ? Hadi bakalım iyi oku çünkü buralar çok önemli ! Kullanıcının Gmail, Outlook veya Hotmail kullanması önemli değil. Gmail'in 17 Gb lik kotası var çalacağınız e postaya 17 Gb dosya atın hesap askıya alınacaktır ve aynı e posta ile tekrar kaydolun. Hayırlı olsun hesap sizindir.


Facebook Hesabi

E posta- sami12354@hotmail.com





0 yorum:

Yorum Gönder